Přehled jednotek

pronájem kanceláře

Jedinečné kancelářské prostory k pronájmu v šestipodlažní secesní budově ze začátku 20. století, která v minulosti sloužila jako reprezentativní sídlo uherské Eskontní a směnárenské banky, patřící mezi čtyři nejvlivnější banky tehdejšího Uherska. Historický objekt je národní kulturní památkou a patří k nejkrásnějším představitelům secese v Bratislavě. Budova stojí přímo na Hlavním náměstí se známou dominantou – renesanční Maximiliánovou fontánou. Aktuálně probíhá kompletní rekonstrukce celého objektu, k dispozici od Q1 2021.

Stavba se nachází na unikátním místě v historickém jádru města, v centru dění a turistického ruchu, v bezprostřední blízkosti uliček a zákoutí Starého Města s nabídkou nejlepších restaurací, kaváren či barů historické části Bratislavy. V přízemí v prostorách bývalé bankovní haly bude navíc restaurace. Výborná dopravní dostupnost autem či MHD.

Vybavení a služby:
24/7 ostraha;
elektronický zabezpečovací systém a systém kontroly vstupu;
bezpečnostní kamerový systém;
hlasová signalizace požáru a elektronická požární signalizace;
osobní výtah;
otevíratelná okna;
venkovní rolety v oknech směřujících na Hlavní náměstí;
nouzové osvětlení schodišť a společných prostor;
integrovaný systém pro vytápění a chlazení;
optické připojení budovy;
osvětlení úspornou LED technologií;
světlá výška kanceláří 3 250–3 100;
dělicí příčky kanceláří – plná cihla (statické), SDK příčky (variabilní).

Lokalita v užším centru nabízí vše potřebné pro Váš byznys – v pěší dostupnosti nebo v blízkém okolí najdete široké spektrum služeb, obchodů a kompletní občanskou vybavenost (veřejné instituce, banky, notářské úřady či advokátní kanceláře, pošty, hotely).

Nájemce neplatí provizi.

Celková plocha 2 534 m2, dostupná plocha 1 444 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36108
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Celková velikost budovy
    2 534 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    1 444 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.